lauantai 1. helmikuuta 2014

Baktus ja muija

Tuo ihanaakin ihanampi Baktus valmistui jokin aika sitten. Lankana Dropsin Alpaca Boucle ja kyllä muuten lämmittää! Taitaa tulla hartiahuivi käyttöön enemmälti... Toi photo shoot -sessio oli karsee - pahoittelen siis kuvia! Mies hermostu mulle kun mikään kuva ei tuntunut hyvältä (ja kertakaikkiaan lopetti kuvaamisen). Naama kaiken kloorin jälkeen ihan kirjava ja mansikan kokoinen herpeskin huulessa. Ja tää vaakaraita on aina niin armollinen! (Paita on muuten kirppislöytö; oli uudenuusi H&M trikoopaita 4 eur - tykästyin väriin!).

Mutta siis pointti on, että baktus on upea (livenä oikeesti paljon hianompi kun näissä kuvissa - muijakin on livenä upeampi...). Äitylikin ihastui ikihyviksi ja tilasi itselleen ruskean vastaavan. 

JA LOVVIISAA KAIPAAN EDELLEEN, OTAHAN YHTEYKSIÄ, VOITIT ARVONNAN!!!


12 kommenttia:

  1. Upea huivi ja emäntä! Mikä siinä onkin, että pönöttäminen vakavasti otettavana kameran edessä on niin vaikeaa. :) Lanka onkin ihan uusi tuttavuus. Todella pehmoisen näköistä, ei ihme että äiti tahtoo samanlaisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihana lanka - tutustu ihmeessä!
      En tiedä, kun jotkut ihmiset ovat vain niin luonnollisia valokuvissa! Itse en todellakaan ole ja jotenkin sitä on NIIN kriittinen aina omaan naamaan ja kuviin ylipäänsä...

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos mehtänemäntä ! On todella lämpimän oloinen :)

      Poista
  3. Ihastuttava huivi !!! Onko sulla ohjetta jakaa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Riitta! Tää on päästä sovellettu, mutta voisin yrittää tehdä ohjeen :)

      Poista
  4. Omakuvat on aina niin karseita, mutta ehkä ne sit 10 tai 20 vuoden päästä näyttää jo ihan hyviltä. Mun silmään näyttää hyvältä molemmat, muikki ja huivi :)
    Mukavia talvipäiviä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS Taina ja samoin sinne :)
      No ihan varmana nää olis kuumaa kamaa nää mun naamakuvat 20 vuoden päästä :)
      20 vuotiaana olisin ollu sutjakammassa kunnossa ja naamakin kondiksessa, harmi kun silloin ei kuvattu niin paljoa :)

      Poista
  5. Suloinen huivi, eikä muijassa ole yhtään mitään moittimista! Mutta tiedän kyllä tuon omakuvien katselemisen vaikeuden. En voi sietää omasta naamastani otettuja kuvia, kun aina ärsyttää joku typerä ilme tai muu hölmöys. Taisin hypistellä tuota lankaa käsityömessuilla. Tosi pehmoisen ja lämpimän näköinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu siis meillä kaikillä näköjään :) Hyvä etten oo ainoa! Mutta kuten sanoin, se ottaa aina vain OMAAN silmään - ei muiden!
      Lanka on ihanaa :) Tosin silmukat ei saa tippua, koska tuo on niin "höttöräistä" ettei niitä nää kun tippuu ja tosi vaikea poimia jälkikäteen...

      Poista
  6. Ihana huivi! Lanka houkuttaisi ostamaan, mutta pitäisi kaappilangat ensin tuhota. Harmi. Ei kai sitä koskaan osaa olla omiin kuviin tai kroppaansa tyytyväinen. Parikymppisenä ahdisti aina joku juttu kropassa, vaikka silloin jos olisi tiennyt minkä verran mahaa ja muuta on 15 vuotta myöhemmin, niin olisin ehkä ollut tyytyväisempi. Tai sitten en :D. Ehkä se on jokin ihmisen (tai naisten) perusominaisuus tuo tyytymättömyys omaan itseensä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Hanna Mi toi on NIIN TOTTA!
      Mäkin olen porannu kakskymppisenä, että kun on liikaa siellä ja täällä ja käytin hei 34-36 kokoisia vaatteita :D :D
      Aina löytyy kritisoitavaa - se on totta!

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!