keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kauniit Kauriit!

 
En voinut vastustaa!
 
En ole ostanut alennusmyynneistä mitään, elämäni on yhtä alennusmyyntiä kun shoppailen lähinnä kirppiksiltä (sekä netti että perus). Eksyin kuitenkin Marimekon nettisivuille jonkun fb:n alennuslinkin kautta, enkä kertakaikkiaan voinut vastustaa. Minulla on heikkous a) kauriisiin b) petivaatteissin c) Marimekkoon - ja tässä on lopputulos, Kauniit Kauriit -lakanat! Kyllä näissä kelpaa silmänsä ummistaa. Metsästäjällekin varmasti mieluisat, nukkuuhan hän joka yö hirven vieressä (yöpöydällään oleva muovinen eäinhahmo). Toisella puolella kehrää kissa (minä) ja jaloissa pienellä kerällä yksi saksanseisoja. Hyvin on asiat!


6 kommenttia:

 1. Ai miten kivat! Tiedätkö sen ihanan tunteen, kun vaihtaa sänkyyn puhtaat lakanat ja sitten pääsee nukkumaan? Tuo tunne on vielä ihanampi, kun on ihan UUDET lakanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tunne on niin paras!!! Ja odotan, että se maksimoituu kun pääsen sujahtaan näiden väliin! Euforista on myös se kun täkit päivän pakkasessa ja sit uudet lakanat, herranjestas! Arjen mahtavia iloja :)

   Poista
 2. Upea värit! Nautihan unesta kauriin maailmassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I sure will!! Kunhan saan nämä huomenna, käytän asap pesukoneessa ja toivottavasti sujahdan näihin jo huomenna :) värit on RAIKKAAT!!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!