lauantai 9. toukokuuta 2015

KIPPPIS keittiössäPitkään olen tästä haaveillut: Kippis -verhoista keittiöön (kuosin suunnitteli Maria Louekari vuonna 2006). Ostin tätä puolipellavaa Marimekon Ystävämyynnistä sinä päivänä kun kaikki kankaat olivat 20 eur metri. Kangasta jäi vielä parin keittiöpyyhkeen verran. Ihanan raikas meinikin keittiössä näiden verhojen myötä!

Verhoja ripustellessa meinasi tuo kuivattu ruusupuska varsita maahan ja sanoinkin miehelle, että eiköhän heitetä tuo jo pois. Mies pisti vastaan. Ne ovat muisto tässä kodissa ensimmäisestä vietetystä joulusta. Joulupöydässä oli ihanat pikkuruusut sulostuttamassa ja siitä lähtien ne ovat roikkuneet tuossa. Toisella puolen killuu taikataikinasta tehty sydän, minkä lapsen täti on hänelle tehnyt. UUNO -pelikortit tietysti myös heti saatavilla, jos pelihimo iskee... 2 kommenttia:

  1. No kippis sun uusille verhoille! On kyllä tosi kiva tuo kuosi, mäkin oon ommellut siitä parit keittiöpyyhkeet. Ai 20/metri?? Mäkin haluun, jos taas tulee sama kamppis!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) juu ysmyillä oli muutama päivä kaikki kankaat 20eur/m. Heti kärppänä aamusta olin ostoksilla ja ostin tätä ja Korona -puolipellavaa pätkät :) normisti kun tää on 47 eur/m niin ei pysty eikä raaski! Pidän niin tästä kuosista!!

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!