maanantai 11. toukokuuta 2015

Miten ihastua omaan kotiin uudelleen?

 
Poden jonkinasteista kuherruskuukauden loppumista omassa kodissani. Siis se kuherruskuukausi, joka on ollut minun ja talon välillä. Honey moon alkoi aikalailla tasan 3 vuotta sitten kun olimme saaneet raxan siihen kuntoon, että pääsimme (ihan suunnitelmien ja aikataulun mukaan) muuttamaan. Olimme tehneet talon pitkästä tavarasta alusta loppuun ja ilo oli suuri, kun sain vihdoin alkaa tyhjentämään varastossa olleita paffilaatikoita paikoilleen. Olin niin ylpeä siitä, mitä olimme saaneet aikaan!
 
Nyt tässä kolmessa vuodessa on tullut paljon mieleen asioita, jotka olisin tehnyt toisin talon suhteen ja edelleen on jotain keskenkin. Terassit (+ yläkerran partsi) nyt olisi ihan must saada valmiiksi tänä kesänä. Katselen jos jonkinmoista mörskää ja autiotaloa hieman sillä silmällä... Oma koti tuntuu ihan typerältä, vaikka järki sanoo, että se on juuri sellainen kun siitä toivoit! Tilannetta ei auta, että minulle tulee varmaan kaikki suomen sisustuslehdet, missä on ideaa ja kotia jos jonkinmoista. Tekisi mieli ostaa uutta soffaa ja tapetoida ja räjäytttää pari paikkaa matalaksi jajajajajaja...
 
Ehkä kuitenkin yritän keskittyä nauttimaan kauniista kodistani. Ahdistaa silti  kun (pitkulainen - joo mua ärsyttää niin sen muotokin) kodinhoitohuone on aina kun pommin jäljiltä vaikka juuri sen siivosin... Mutta onhan muillakin?
 
 
 
Postauksen kuvat eivät liity mitenkään kotiini. Ne ovat vanhempien kotoa,
vietimme siellä eilen fantsun äitienpäivälounaan...
 
 
*******************
 
Ja ps. En halua, että kukaan pahoittaa tästä nyt mielensä tyyliin "Afrikan lapsilla ei ole kattoa pään päällä" ja sinä se vain nillität vaikka asiat ovat niin hyvin. Thats not the point! Tämä on pinnallinen blogi ja kovin on pinnallinen tämä postauskin, joten ottakaa tämä kevyesti ... :)
 

8 kommenttia:

 1. ...ja kun saisit uuden kodin, olisi sielläkin kodari mullin mallin..:) Mutta ymmärrän kyllä tunteesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No JUURI NIIN :D :D Tiedän kyllä, että ihan turhaa valittamista.
   Pitää varmaaan ostaa nyt ne kesäkukat ja siirtyä sinne keskeneräiselle terassille puhalteleen :D

   Poista
 2. Tuttu tunne! Ja meillä ei kaikki ole vielä valmistakaan ja siitä valmiistakin löytyy aina paranneltavaa.
  Ilkeänkö tunnustaakaan että kolme vuotta tässä asuttuamme EDELLEENKIN tutkin lehdestä myytäviä omakotitaloja...ja tulen sietämättömän onnelliseksi kun huomaan ettei niistä myytävistä löydy tämän talon veroista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu kuule! Kun saisi valmiiksi ne keskeneräiset ja on meillä myös vielä listojakin laittamatta (klassikko) :)

   Poista
 3. Ihana Nipsu! Ymmärrrän kyllä täysin. Mä luulen, että mulla saattaa joskus tulla samaisia fiiliksiä!
  Ei kannata hätääntyä, ehkä se menee ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä ohi menee, jos vaikka saisin ompelijalta hiljalleen mun uudet tyynynpäälliset - viimeistään silloin :D
   Ei vais - jonkinasteista turhautumista on kyllä keskeneräisitä hommista. Sellaisia hommia, mitä en itse pysty (ja osaa!) edes tehdä, mutta kun ei AINA viitsisi sille toisellekaan naputtaa. Tuntuu, että sellaisen perusjärjestyksen ylläpitäminenkin on nyt tuskallista ja kun on todella siisti ihminen luonteeltaan niin se syö nyt naista!
   Kyyyyyllä tää tästä :)

   Poista
 4. Tiiän tunteen! Ja todellakin elän samaa itsekin, huokaus! Seinät on väärän väriset (harmaa kuin harmaa, mutta väärä harmaa!), olohuone-keittiö -jätti-isossa tilassa saisi olla enemmän valoa ja ikkunoita (mahdottomuus tällä pohjaratkaisulla), kodarissa vois olla kaikki talouden vaatekaapit mutta sitten kuitenkin se saisi olla samalla väljä ja seesteinen, yksikerroksinen on kätevä ja tilava, mutta kaksikerroksisessa olis enemmän ilmettä... valivalijäkäjäkä. ;D Ja ihan oikeasti - ei mitään vikaa tässä ihanassa kodissa, josta tuli reilut 2 vuotta sitten juuri sellainen kuin haluttiinkin. Ymmärrän sua erityisen hyvin! Ja mitä perusjärjestykseen tulee... turha toivo, ainakin meillä. Sekös risoo ihmistä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa Annukka, mulla niin samat tunnelmat :D :D Jurppii jopa se, että on niin sikana ikkunaa, ettei kauniita tauluja saa mihinkään!! Apua - kuulostaa niin naurettavalta.
   Tuo "perusjärjestys" on muuten erittäin hyvä termi: minä olen tosi siisti ihminen ja mua AHDISTAA kun esim eteisen lipaston päällinen on aina kuin lähtevä laiva ja yritän olkkarin "pyhäpöydälle" laittaa aina kaunista asetelmaa, mutta lopulta pöytä on täynnä lapsen kyniä, dvd-levyjä ja kaikkea SÄLÄÄ :)
   Yritetään pärjätä :D

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!