torstai 7. toukokuuta 2015

Tylsä kutoa - kaunis katsoa

Taannoisen villasukkaviikon grande finalessa nähtiin nämä sirot nelikutoset miesten sukat vaiheessa. Luomisen tuskaa näissä koettiinkin... Vaikka pidän hirmusti Novitan Sukkalangan kutomisesta (miellyttävä lanka kutoa!), meinasi käydä tylsäksi raitojen kutojalle näiden tekeminen... Valmista kumminkin tuli ja vappuna luovutin nämä uudelle omistajalleen (perheen rouva sai nämä). Ennen kuitenkin napsasin parit kuvat oman miehen jalassa ja metsästäjän kamu oli tietysti linssiludena.
4 kommenttia:

 1. No on hienot! Miten se onkaan että yksiväristä on niin tylsä kutoa. Onnekas joku joka nää sai. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Timo kyllä kovin tykkäs :) sinä se olet yhtälailla raitatyttöjä <3

   Poista
 2. Voi koiruutta! Ihan sen näköinen että "mäkin haluan kuvaan, katsokaa nyt, olen kaunis ja ihana!" Hattua nostan sun kärsivällisyydelle neuloa sukkia, nääkin on hienot! Omat hermot eivät (enää) kestä neulomista, liian hidasta hätäiselle. Haluis kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka! Doraa on kuvattu niin paljon, että siitä on kehkeytynyt aikamoinen linssilude :) Tai sitten se seisojan ominaisuudessa haluaa aina olla mahdollisimman lähellä ihmistä <3 Kyllä mullakin välillä nää projektit tuppaa venymään. Mutta jostain aina sitten iskee inspis :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!