maanantai 15. kesäkuuta 2015

Homma etenee!

 
Pieni pikainen tervehdys viikonlopun terassityömaalta!
Perjantai ja lauantai painettiin niska limassa pitkää päivää, eilen sitten saikin huilata sisätiloissa, kun vettä losotti koko päivän... Olin sateesta ihan onnellinen sillä a) pystyi ihan hyvällä omallatunnolla katsomaan leffoja soffalta ja b) ollaan taas istuteltu kaikenmoista, joiden kastelusta ei nyt tarvi taas muutamaan päivään ressata.
 
Ylemmässä kuvassa Dora rentoutuu, tuo on se ns. terassin vanha puoli. Uutta sielläkin on tuo aita, joka antaa sekä tuulen että näkösuojaa (vaikkei tuolla oikein kukaan ole katselemassa, ellei sitten kiikareilla hieman kauempaa...). Muuttui ihan huimasti terassin ilme reuna-aitojen myötä!
 
Alakuvassa eli uudella puolella onkin sitten 40 m2 tanssilattiaa. kaiken jälkeen nimittäin fyrkat on taas loppu, joten sisustus selkeytyy tuonne myöhemmin :). Siellä nököttää meidän vanha rilli, jolle ei ole enää käyttöä ja tuo pöytä nyt vain jäi tuohon kun siinä pidettiin työkaluja. Tuo tila on ihan taivasalla  eli ei ole mitenkään katettu - se karsii jo aika paljon pois siitä mitä sinne voi laittaa. Yhdessä kohtaa aidassa on aukko, koska se pesä on tulossa dance terracen yhteyteen. Tuossa näkyy hyvin, miten painekyllästetyn (ruskean) puun väri muuttuu vuodessa. Lattia on tasan vuosi sitten tehty ja tuo reunus on nyt tuore. Pidän huomattavasti enemmän tuosta vanhemmasta pinnasta...
 
Paremmat kuvat tulossa kunhan saadaan viimeisteltyä ja ikkunanpieluset paikoilleen!


 
 
Käsityö- tai millään muullakaan rintamalla ei ole uutta auringon alla. Hyvä kun on saanut kodin tässä perusssiistinä pidettyä, mihinkään muuhun ei ole riittänyt aika. Kesälomaankin tuntuu olevan vielä ikuisuus... Juhannuksen sääkin näytäää suoraan sanottuna paskalta. No, jos tämä maanantaimasis tästä huomiseen mennessä poistuisi :)
 
 
KIVAA JUHANNUSVIIKKOA!
 

2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää. Mukavaa juhannusviikkoa sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piupau! Pikkuhiljaa etenee, ihanaa kun saadaan aikaiseksi :)

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!