torstai 18. kesäkuuta 2015

Juhannusterkut Marimekon alta!


No se olis sitten Suomen keskikesä ja juhannus!

Vettä sataa, asteita nippa nappa 10... Sitähän se voi meillä täällä pohjolassa olla, ei auta valittaa :) Kaiken kukkuraksi olen kehitellyt itselleni kohtuullisen kesälentsun, joka ei näytä talttuvan millään. Tänään ruokakaupassa oli sen verran maailmanlopun meininki, että oli ihan pakko ottaa parin tunnin tirsat kotiuduttuani... Ja mikäs se on ottaa päivätirsat tämän maailman ihanimman torkkupeiton alla! Viekussa lämmittää maailman ihanin Dora <3

Kassajonossa tuli elävästi mieleen eräs juhannusaatto, olisko ollut vuosi 2002 tai 2003... Olin töissä juhannusaattona erään ison tavaratalon ruokaosaston kassalla Tampereen keskustassa. Olin jotenkin kuvitellut, että "eihän silloin siellä enää ketää käy, kaikki on jo mökillä..." No eipä vissiin käynyt! Tavaratalon pimelipom "suljemme viiden minuutin kuluttua" oli kuulunut jo ajat sitten ja porukkaa kun pipoa. Kauppa meni kiinni klo 12.00 ja vielä puoli yhden jälkeen ei jonon päätä näkynyt... Huhheijakkaa. Mietin siinä liukuhihnalla makkarapakettia ja sillirasiaa siirrellessäni, että mihin ihmeeseen tämä kaikki p*ska tässä maailmassa joutuu tän kaiken syömisen jälkeen. Luultavasti juuri tuolloin maailma pelastui edes hetkisen, kun kaikki kakki huusseihin. 

Tämän kauniin juhannusmuiston myötä toivotan kaikille oikein sateesta huolimatta oikein lempeää ja kukkaisaa keskikesän juhlaa! Kyllähän me suomalaiset pikku sateesta ja kylmyydestä huolimatta osaamme kivaa juhannusta viettää. Ei sitten mennä kuseksimaan veneestä tai muuten vain hyppimään laiturilta liian rehvakkaasti. Enkeleitä jokaisen matkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!